интересува ме да знам дали алфа ромео 147 1.6 105 коня има маслен сепаратор,че един приател ми каза че я е разглабял неговата и не гу е видял-та се чудех можели наистина да няма???
Известие
Collapse
No announcement yet.
алфа 147 1.6 105 коня има ли маслен сепаратор
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от alfa147ts Покажи съобщениече един приател ми каза че я е разглабял неговата и не гу е видял2011 Giulietta MA-ex
1995 155 1.8 TS 8V
2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa147ts Покажи съобщениеинтересува ме да знам дали алфа ромео 147 1.6 105 коня има маслен сепаратор,че един приател ми каза че я е разглабял неговата и не гу е видял-та се чудех можели наистина да няма???
Comment
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеНяма как да го види защото няма,то и за това си е толкова магаренца.
Сепаратор има,а аз си мислех за вариатор.
Comment
-
От как има транссексуални алфи(поне за от тогава съм сигурен) се има и малсен сепаратор (oil vapor separator) - има го във всички алфи в един или друг вариянт0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Аз като откача маркуча от изхода на сепаратора се получава следното:като си сложа пръста на маркуча го засмуква,а като го сложа на изхода на сепаратора си духа.От там си мисля че всичко със сепаратпра е наред но колата си гори масло.Предполагам че акп е проблема в сепаратора най малкото няма да духа от изхода
Comment
-
Първоначално публикувано от bat_borko_ Покажи съобщениеАз като откача маркуча от изхода на сепаратора се получава следното:като си сложа пръста на маркуча го засмуква,а като го сложа на изхода на сепаратора си духа.От там си мисля че всичко със сепаратпра е наред но колата си гори масло.Предполагам че акп е проблема в сепаратора най малкото няма да духа от изхода
Comment
Comment